Eduskuntavaaliehdokkaita 2019

Sanni Grahn-Laasonen

Timo Heinonen

Sari Susanna Jokinen

Helena Lehkonen

Heli Lehtilä

Anssi Lepistö

Tiia Löfqvist

Jasu Markkanen

Tuomas Nieminen

Kirsi Ojansuu-Kaunisto

Ehdokkaiden esittelyitä

Timo Heinonen
Kansanedustaja
Valtiovarainvaliokunnan jäsen
Asunto- ja ympäristöjaoston puheenjohtaja
Puolustusvaliokunnan jäsen
Valtion Liikuntaneuvoston varapuheenjohtaja

Olen Kokoomuksen kolmannen kauden kansanedustaja ja Hämeenlinnan OKL:n kasvatteja. Opettajana aiemmin erityiskoulussa ja alakoulussa. Eduskunnassa olen toiminut laajasti koulutusasioiden parissa mm. sivistysvaliokunnassa ja myös Osaamisen ja sivistyksen verkoston puheenjohtajana. Koulutus, sivistys ja osaaminen jälleen politiikan teon kärkeen! Se on menestyksemme avain.

Kotisivut: www.timoheinonen.fi

Sari Susanna Jokinen
Erityisluokanopettaja, KM

www.sarijokinen.fi

Olen aktiivinen ja aurinkoinen koulun arjen asiantuntijaa. Puolustan luontoa, koulutusta, kulttuuria ja tasa-arvoa. Koulutuksen resurssit kohdalleen!

Heli Lehtilä
HM, koulutussuunnittelija

Yhteiskunnan on turvattava laaja-alaisesti jokaisen Suomessa asuvan mahdollisuudet kehittyä ja opiskella läpi elämän iästä, asuinpaikasta ja varallisuudesta riippumatta.

www.helilehtila.fi

Anssi Lepistö
luokanopettaja, vararehtori, KM
sivistyslautakunnan puheenjohtaja (Janakkala)

Olen monipuolinen kouluarjen asiantuntija, joka tietää mitä tämän päivän luokkahuoneissa tapahtuu ja mitä koulussa tarvitaan. Enemmän aikuisia ja perusasioihin keskittymistä, vähemmän päälle liimattua höttöä ja kiirettä, pienempiä ryhmäkokoja ja isompi määrä tekemisen iloa!

Tiia Löfqvist
Lehtori
Ikä: 47

Tarvitsemme osaavaa työvoimaa, haluan olla kehittämässä opiskelijaa ja työelämää palvelevaa koulutusjärjestelmää. Leikkauksin sitä ei kehitetä.

Kotisivu https://tiialofqvist.weebly.com/

Tuomas Nieminen
lukion opettaja, väitöstutkija

Edustan eduskuntavaaleissa vahvoja koulutuksellisia ja sivistyksellisiä arvoja. Lisäksi olen profiloitunut ympäristön hyvinvointia koskevissa kysymyksissä.

http://tuomasnieminen.fi