OAJ:n Forssan paikallisyhdistys

OAJ:n Forssan paikallisyhdistyksessä 294 jäsentä. Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja sekä 11 (yksitoista) jäsentä ja vain välttämättömät toimihenkilöt on valittu. C-mallin yhdistyksessä toiminta tapahtuu alayhdistyksissä. Hallitus kokoontuu 11 (yksitoista) kertaa vuodessa, mukaan lukien vuosikokous.

Alayhdistykset tarjoavat mm. erilaisia retkiä, pitävät vaikuttamistilaisuuksia, ohjelmaa kevät- ja vuosikokouksissa, pikkujouluja ja karttakepinkatkojaisia. Käymme myös alueyhdistyksen vuosikokouksissa.

Käytännön neuvottelutoiminta on sujunut tehokkaasti. Edunvalvonta-asiat ovathallituksemme asialistalla keskeisellä sijalla. Olemme aktiivinen yhdistys jatyönjako yhdistyksemme ja alayhdistysten välillä, on toimivaa. Meillä on myöshyvät neuvotteluyhteydet työnantajiin.

Paikallisyhdistyksen koordinoimana on pidetty seudun muiden paikallisyhdistysten ja omien alayhdistysten kanssa esimerkiksi pikkujouluja tai muita virkistystapahtumia. Väkeä on ollut paljon paikalla ja tunnelma on ollut katossa.

Suunnitelmissa on ollut alueen paikallisyhdistysten järjestämä jäsen- ja vaikuttamistapahtuma pro koulutushengessä. Tässä on ollut myös ajatusta Oma Roti-teemasta, jonka ajatuksena on lanseerata Joku Roti-kampanjan esille tuomaa omaa edunvalvontaa ja jäsentietoutta.- See more at: https://kotisivukone.fi/app/www/oaj.kanta-hame.kot...