OAJ:n Hämeenlinnan paikallisyhdistys ry.

Vuoden 2019 alusta Hämeenlinnassa aloitti uusi A-mallinen työnantajakohtainen paikallisyhdistys, joka sai perintönä vanhalta C-malliselta paikallisyhdistykseltä nimen OAJ:n Hämeenlinnan paikallisyhdistys ry. Yhdistyksen jäsenet työskentelevät Hämeenlinnan kaupungin palveluksessa perusopetuksen opettajina, rehtoreina, johtajina, asiantuntijoina, lastentarhaopettajina, (1.8.2019 alkaen varhaiskasvatuksenopettajina) päiväkotien/varhaiskasvatuskeskusten johtajina ja joidenkin yksityisten päiväkotien lastentarhanopettajina sekä AIMO-koulun opettajina.Yhdistyksen jäsenmäärä on 650.

Yhdistyksen hallitukseen kuuluu 12 jäsentä ja puheenjohtaja. Jokaisella hallituksen jäsenellä on oma henkilökohtainen varajäsen. Yhdistyksen hallituksen kokouksiin kutsutaan myös asiantuntijajäseninä pääluottamusmies ja työsuojeluvaltuutetut.

Yhdistyksemme tekee aktiivisesti yhteistyötä Kanta-Hämeen alueyhdistyksen kanssa. Yhteistyötahojamme ovat myöskin sekä perusopetuksen että varhaiskasvatuksen johtavat virkamiehet, sivistys-ja hyvinvointilautakunta sekä valtuustoryhmien puheenjohtajat Hämeenlinnassa. Hallitus tapaa heitä säännöllisesti.