Tukirahat paikallisyhdistyksille

1. Paikallisyhdistysten vaikuttamisen tukiraha

Paikallisyhdistykset saavat vuoden 2018 alusta alkaen suoraa tukea OAJ:lta enemmän kuin ennen paikalliseen vaikuttamiseen. Alueyhdistyksen tehtävä on seurata yhdistysten vaikuttamistyötä ja siihen suunnatun rahan käyttöä.

Paikallisyhdistykset käytettyään 1€/jäsen vaikuttamistyöhön voivat tarvittaessa hakea lisärahoitusta vaikuttamisen tueksi alueyhdistykseltä. Rahoituksen hakeminen edellyttää, että on tehty vaikuttamissuunnitelma. Käytetään Vaikuttamisraha -lomaketta, joka löytyy Kanta-Hämeen alueyhdistyksen sivulta.

Tilaisuudesta tulee tehdä ennakkoilmoitus ja ohjelma kellonaikoineen puheenjohtajalle vähintään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Laskun liitteenä tulee olla tilaisuuden toteutunut ohjelma, vaikutettavien nimilista kuittauksilla ja kuittikopio kuluista. Maksetaan todellisten kulujen mukaan. Lisätukea myönnetään enintään 3€/henkilö/py.

Avaa linkki ja tulosta vaikuttamisen tukirahahakemus, TÄSTÄ


2. Edunvalvonnan ja työsuojelun tukiraha ns. kahviraha

Tilaisuudesta tulee tehdä ennakkoilmoitus ja ohjelma kellonaikoineen puheenjohtajalle vähintään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Edunvalvonnan tai työsuojeluasioiden osuutta tulee olla vähintään 45 minuuttia. Laskun liitteenä tulee olla tilaisuuden toteutunut ohjelma, koulutettavien nimilista kuittauksilla ja kuittikopio kuluista. Maksetaan todellisten kulujen mukaan enintään 7€/jäsen/yhdistys.

Taloudenhoitaja hyväksyy ja pitää kirjaa toteutuneista kuluista sekä vaikutettavien ja koulutettujen lukumääristä yhdistyksittäin.

Avaa linkki ja tulosta edunvalvonnan ja työsuojelun tukirahahakemus, TÄSTÄ tai docx-muodossa TÄSTÄ