Tukirahat paikallisyhdistyksille

1. Paikallisyhdistysten vaikuttamisen tukiraha

Alueyhdistyksen tehtävä on seurata yhdistysten vaikuttamistyötä ja siihen suunnatun rahan käyttöä.

Paikallisyhdistykset käytettyään 1€/jäsen vaikuttamistyöhön voivat tarvittaessa hakea lisärahoitusta vaikuttamisen tueksi alueyhdistykseltä.

Laskun liitteenä tulee olla tilaisuuden toteutunut ohjelma, vaikutettavien nimilista kuittauksilla ja kuittikopio kuluista. Maksetaan todellisten kulujen mukaan, enintään 5€/jäsen/py/vuosi.

Avaa linkki ja tulosta vaikuttamisen tukirahahakemus TÄSTÄ


2. Edunvalvonnan ja työsuojelun tukiraha ns. kahviraha

Yhdistyksellä on mahdollisuus hakea alueyhdistykseltä ns. kahvirahaa jäsenilleen järjestettävistä edunvalvonta- ja työsuojelutilaisuuksista. Edunvalvonnan tai työsuojeluasioiden osuutta tulee olla vähintään 45 minuuttia.

Laskun liitteenä tulee olla tilaisuuden toteutunut ohjelma, koulutettavien nimilista kuittauksilla ja kuittikopio kuluista. Maksetaan todellisten kulujen mukaan enintään 10€/jäsen/yhdistys/tilaisuus.

Avaa linkki ja tulosta edunvalvonnan ja työsuojelun tukirahahakemus docx-muodossa TÄSTÄ


3. Yhteysopettajakoulutustuki

Yhteysopettajakoulutusta tuetaan todellisten kulujen mukaan 10€/yhteysopettaja/tilaisuus. Ohjelma, koulutettavien nimilista kuittauksilla ja kuittikopiot lähetetään tilaisuuden jälkeen.

Hakemus yhteysopettajakoulutustukeen TÄSTÄ


4. Esimiesten edunvalvonnan tehostaminen

Tilaisuuden sisältönä voi olla yhdistysasiaa (jäsenasioita), edunvalvontaa ja hyvinvointia.

Alueyhdistyksen myöntämä taloudellinen tuki 10€/osallistuva esimies (koskee myös yhdistyksen edustajia ja kouluttajia). Tuki koskee myös osallistuvia esimiehiä, jotka eivät ole OAJ:n jäseniä, koska tavoitteena on rekrytoida uusia esimiesjäseniä.

Hakemus esimiesten edunvalvonnan tukirahaan TÄSTÄ